Fedezze fel a földalatti világot!

Sokan még mindig nem tudják, hogy a Király-erdő-hegység két világ kapuját nyitja. Ezen világok egyike a csodálatos felszín, melyet az itt található hegyek, falvak és erdők tesznek különlegessé. De ha közelebbről is megcsodáljuk ezt a helyet, egy bámulatos földalatti világ tárulkozik elénk, mely barlangok sokaságát rejti, s ezek közül számos még felfedezésre vár.

Akik elég bátrak ahhoz, hogy belépjenek ebbe a világba, olyan programokat, tevékenységeket kapnak jutalmul, amelyek saját képességeikhez es tapasztalataikhoz mértek. Itt tíz csodálatos barlang várja a kalandra vágyókat.

Természetesen minden világot védeni kell, így itt is szükségesek a biztonsági intézkedések. Mindegyik barlangnak saját látogatási szabályai illetve igazgatási tervei vannak. Természetesen a barlangász felszerelés elengedhetetlen (sisak, lámpák, védőruha, valamint egyes esetekben hámok, rögzítő kötelek és egyéb biztonsági felszerelés is szükséges lehet), s ugyanakkor szakképzett idegenvezetők fogják kísérni a csoportokat.

Mindez azonban csak a látogatók javára válik, hisz így a biztonság mindig elsőbbséget élvez és az idegenvezetők segítenek abban, hogy a kaland felejthetetlen legyen!