Loading…

Discover Bihor – The Board Game

85,00 lei

TURISZTIKAI TÁRSASJÁTÉK

Fedezd fel Biharországot, ezt a csodálatos világot Erdély nyugati kapujában! Érkezz bárhonnan, megannyi kaland vár.

Bihar megye számos olyan életre szóló kalandot kínál, amely felfedezése csakis rajtad áll. Ha elindultál, máris közelebb kerültél ahhoz a célodhoz, hogy egy olyan világot fedezz fel, amely ezernyi csodával csábít téged.

Az Érmellék és a Berettyó mente híres bortermelő vidékek, ahol nemcsak szomjunkat csillapíthatjuk a hűvös pincékben, hanem egy olyan egyedülálló szellemi örökséget ismerhetünk meg, amely Biharország történetének fő kulturális tengelye.

A Sebes-Körös szurdokvölgye és a Bihar hegység a barlangok, a sziklaszorosok és a fenyvesek földje, ahol száz és száz különleges látnivaló vár rád. Fedezd fel az Elveszett világot vagy lépj be a Csodavár kapuján és egy csapásra egy álmod teljesülhet!

Hogy kik azok, akik itt látták meg a napvilágot és mit tettek, miért nézünk fel rájuk még most is, több száz év után, mind megtudhatod, ha bebarangolod a tájat és figyelmesen elolvasod a kártyákat.

Törlés

A játék célja történelemkártyák megszerzése és Bihar megye megismerése.

A játékot minimum 2, maximum 6 fő játszhatja, a játékidő 40–60 perc, 10 éven felülieknek ajánlott.

Tedd próbára műveltségedet és helyismeretedet, de legfőképp memóriádat, amire nagy szükséged lesz az izgalmas játék során. Légy felfedező, ismerd meg Biharország rejtett kincseit!

A DOBOZ TARTALMA:

  • Játéktábla (1 db)
  • Történelemkártya (50 db)
  • Küldetéskártya (6 db)
  • Eseménykártya (14 db)
  • Játszókártya (60 db)
  • Bábu (6 db)